Charcoal Shampoo

Vegansk rensesjampo med kull og frukteddik. Charcoal Shampoo inneholder 15 naturlige og 6 sertifiserte organiske ingredienser samt naturlig aromatisk duft av Chinese Red Apple. Har en mild og naturlig pH på 5.5. Fri for Sodium Lauryl Sulfate.

 

Mengde: 250 ml +900 ml

Kull er en helt naturlig ingrediens som har antibakterielle og soppdrepende egenskaper. Fremmer hårvekst og absorberer overflødige oljer, smuss, giftstoffer og ubehagelige lukter fra håret og hodebunnen. Eksfolierer forsiktig. Renser hår og hodebunn. Hjelper med å fjerne talg og død hud. Kull er også antimikrobiell, noe som hjelper deg med å kvitte seg med flass og andre hodebunnsinfeksjoner. Kullet vi bruker i sjampoen gir en flott naturlig peeling, som ikke skader miljøet, i motsetning til mange nåværende peelinger som inneholder plastpellets, som deretter forurenser miljøet og skader liv i vannet.

Inneholder også naturlig frukteddik som er hentet fra aprikos, eple og fersken. Eddiken er rik på sukker, mineralsalter, vitaminer og har rikelig med syrer. De pleiende egenskapene gir spenst, glans og volum til håret. 

Kan brukes av alle og på alle hårfarger. Charcoal Shampoo er den perfekte rensesjampo før enhver behandling.

Super etter svømming i bassen (klor) og kan brukes av alle hver dag.