Profesjonell salongserie

Think curl
Man trenger ikke masse kjemi for å lage krøller

– det blir mer naturlig uten

think curl permanent

En sunn og etisk måte å sette permanent på

Ammoniakk er allergifremkallende. Derfor bruker vi ikke ammoniakk.

Tioglykolsyre er merket med allergi ved hudkontakt. Derfor bruker vi ikke tioglykolsyre.

Vi er også fri for parabener da parabener mistenkes for å være hormonforstyrrende.

Vi kunne jo sagt det enkelt – vi er fri for sterke kjemikalier – det har vi alltid vært.

vårt konsept:

think curl – keep curl

Hvordan Think Curl fungerer

Think Curl ™ benytter cysteaminhydroklorid og er fri for ammoniumtioglykolat og ammoniakk. Den milde kjemi innebærer at Think Curl ™ kan fungere med lavere pH enn perm-lotioner med thioglykolater, slik at når det brytes og reformeres hårbindingene for å omforme, gjør det det uten at det er forbundet med skader funnet med tradisjonelle perms. Hvordan? Fraværet av slike harde ingredienser som Ammoniumtioglykolat betyr at hevelsen av hårakselen (som vanligvis skjer under permeringsprosessen) reduseres, noe som betyr at det er mindre skade på hårakselen, noe som gir en mykere, mindre frizzy og mer naturlig krølle. I tillegg hjelper cysteaminhydrokloridet til å reformere og styrke bindingene i håret, og forbedre sin generelle tilstand.

 

En sunn og etisk måte å sette permanent på

Beriket med planteaminosyrer, nærmer og beskytter Think Curl ™ hår gjennom permeasjonsprosessen. I motsetning til de fleste perms er Think Curl™ fri for ‘Ammoniumtioglykolat’, ‘Ammoniak’, ‘SLS og SLES’, som er kjent for å irritere huden, nesepassasjene og svekke håret. I stedet bruker vi en mye mildere tilnærming, ved bruk av «cysteaminhydroklorid» som har den unike fordelen ved å etterligne «cysteinaminosyren», som bidrar til å reformere og styrke bindingene i håret.

Som en del av Think Curl ™ -systemet har vi også en separat «aktivator» som kan legges til lotionen for å justere pH etter hårtype, noe som gjør Think Curl ™ egnet for bruk på alle hårhår, selv de mest skadede .

Keep Curl Serien.

Keep Curl Shampoo . Vegetabilske aminosyrer, hveteprotein og organiske oljer. For sunt og skinnende resultat.Fri for natriumlaurethsulfat (saltfri).

Keep Curl Conditioner 18 vegetabilske aminosyrer, sertifiserte hveteproteiner og organiske oljer for nydelige, friske skinnende krøller. Fri for natriumlaurethsulfat (saltfri).

Keep Curl Treament Vegetabilske aminosyrer, hveteprotein og organiske oljer. For sunt og skinnende resultat.Fri for natriumlaurethsulfat (saltfri).

Keep Curl Memory Gel Perfekt styling mellom håret vasker. Former glamorøse krøller med 80% minneeffekt selv under ekstreme forhold. Fungerer antistatisk. Både for å gjenopprette frisyren og for håndkle-tørt hår.

Keep Curl Memory Spray Gir ekstra spesiell sprett av spesielle forbindelser. Former glamorøse krøller med 80% minneeffekt selv under ekstreme forhold. Fungerer antistatisk. Passer til både tørt og håndkle-tørt hår.